sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Viimeiset haastepäivät 13, 14 ja 15

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

AAMU
Ei kuvia aamuilta. Polkupyöräily keskustaan joka aamu. Jee, ei enää lunta pyöräteillä (eikä paljon muuallakaan).

NAAMA + HIUKSET + AAMU

Tämä kuva onkin tältä aamulta (sittenkin aamukuva). Huono hiuspäivä. Univelkoja kuittailtu, liekö riittävästi.

RUOKA
Olin tuossa parina päivänä tuuraajana, ja ruoka oli jotain sellaista kuin erilaisia luomupähkinöitä ja luomu karjalanpiirakoita. Kotosalla smoothie joka pv eri sekoituksilla, nyt on sekaan päässyt vuorostaan mansikat ja spirulinat muiden lisäksi. Myös pellavansiemenöljyä olen lorauttanut joukkoon, eikä lapsi moittinut ollenkaan, wuhuu! Eilisen ruoka itselle oli munakas savuahvenella ja sipulilla raejuuston ja tomaatin kera. Tänään täysjyväriisi-kalkkunanakkirisotto. Aika tylsiä ruokia, en ole jaksanut /ehtinyt panostaa.

TÄRKEINTÄ

Käsillä tekeminen. Tässä kuva tämän päivän nahan kohokuviointikurssilta, meneillään on vyönahan reunojen kiillotus.

PÄIVÄ + ILTA + PÄIVÄN KUVA

Tänään olin siis päivällä taas kohokuvioimassa nahkaa (ja perjantai-iltana). Viikonlopun kestänyt kurssi meni vähän ohi osaltani, kun torstaiyönä en juuri nukkunut, kun kissat metelöivät. Eivät ne koko yötä metelöineet, mutta en saanut nukahdettua jostain syystä. Sitten pe ja la olin tuuraajana, joten en saanut heti tasattua univelkaa ja olin vaan koko ajan väsynyt. Lauantain kurssipäivä jäi minulta väliin, kun oli pakko mennä lepäämään. Tänään menin kurssille myöhemmin, että sain nukuttua pidempään. Minähän en kestä univajetta kovin hyvin, jos ollenkaan, siksi pyrin tasaamaan tilanteen nopeasti. Kuvassa pari ranneketta, vielä niistä puuttuu kiinnitysnepparit. Nuo olivat jotain valmiita leikkuujämäpaloja, enkä jaksanut niitä lähteä kovin paljon suoristamaan. Yksi ranneke menee kolmesti ranteen ympäri. Kuviot on valmiilla työkalulla naputeltu, eli ei silleen mikään haastava työ tällainen. Kunhan vaan halusin tuollaiset tammenlehtirannekkeet, kun tykkään tuosta kuviosta. Kotiin esivalmistelin vyönahan ja yhteen vähän leveämpään rannekkeeseen aihion. Täytyy hommata puuvasara ja kivialusta, niin voi kodissakin tehdä noita. Tänään paukutin kurssinvetäjän kivialusesta kulman irti, auts..

Rannekkeen aihio. Jotakin lehtikuviota tai muuta luontoaihetta olen tuohon kaavaillut, katsotaan mitä saan aikanaan aikaiseksi.

Tällaiset 15 päivää haastetta. Sattui tällainen tylsähkö jakso, olisi ollut erilaisempi, jos olisi ollut vaikka kouluviikko meneillään. Tavallista olemista, minulle ihan normaalia. Olen näköjään aavistuksen laiska kuvaamaan joitakin asioita, ainakin näin yhtäjaksoisesti. Ehkä tämä oli itselleni liian pitkä haaste, vaikka sinänsä mukava idea. Miltä teistä tuntui lukea arjestani? Kaipasitteko enemmän kuvia jostakin aihealueesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti