keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Neljäs päivä haasteellista

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

AAMU

Aamusmoothie, itselle ja jälkikasvulle. Riisimaitoa, hedelmäjugurttia, banaania, omenaa, acai-jauhetta, lucumaa, macaa, kurkumaa, chian siemeniä, hamppuproteiinia ja hunajaa.

NAAMA + HIUKSET

Sama naama (aargh huulirasva unohtui ja huulet tarttuu yhteen!) ja sama moppi. 

RUOKA

Puhuinko jotain toiveista painon pudottamisen suhteen? Joo, ei näin. Käyn tosi harvoin missään syömässä, mutta nyt teki mieli maustettuja hyviä ranskalaisia. Tilasin sitten sipulirenkaitakin, oho mitä jättiläisiä! Oli niin suuri annos, että kun näin kaverini kulkevan ruokapaikan ohi, niin soitin hänelle, että en jaksa syödä näitä kaikkia, tuu auttamaan :D Lähtiessä meinasi maksu unohtua, kun mun aivot on jotenkin ihan lomamoodilla vieläkin.

TÄRKEINTÄ

Liikuin ensimmäistä kertaa polkupyörällä tänä vuonna. Ruosteinen,mutta kulkee. 

PÄIVÄ

Pitkästä aikaa pääsin käymään lemppari-kirppikselläni. Tässä ostokset.

ILTA
Samanlainen ilta, kuin muutkin illat, oon koneen ääressä. 

PÄIVÄN KUVA
Miksi on erikseen päivän kuva, kun on jo tuo tärkeintä-osio? Ei päivän kuvaa tänään.

Kuulumiset ja kohokohdat: kirpparikierros, jättiranet ja sipulirenkaat, kaverin näkeminen. Saas nähdä jaksaako näitä samoja asioita päivittää päivästä toiseen 15 päivän ajan. Mulla on omasta mielestäni niin tavallinen elämä, että en tajua jos se jotakuta kiinnostaa. Mutta toisaalta, kiinnosaahan itseänikin muiden tämän tapaisia postauksia lukea, oli ne sitten tavallista tai jotain muuta.

2 kommenttia:

  1. Olen kiinnostuneena lukenut jokaisen postauksesi, pariinkin otteeseen :) Itsellä pyörii samat ajatukset, vaikea uskoa että ketään kiinnostaisi samat löpinät kaksi viikkoa joka päivä!

    VastaaPoista
  2. Joo. Onneksi joinakin päivinä on luvassa vähän vaihtelua joihinkin osioihin, mutta ei varmaankaan kaikkiin. Tämä on tämmöistä elämää mitä on, aika tavallista ja rutinoitunuttakin.

    VastaaPoista