lauantai 15. maaliskuuta 2014

Haastepäivät 6 & 7

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

AAMU

Sain itseni lenkille eilen melko aikaisin, eli aamupäivällä. Tätä ei juuri nykyisin tapahdu, paitsi menneillä kouluviikoilla.

NAAMA + HIUKSET

Kova tuuli, se jonkinlainen myrskypäivä (täällä ei mitään jättimyrskyä ollut), joten köytin hiukset kiinni, etteivät lentele naaman eteen. Aurinkolaseja tarvitsin ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Kuva eiliseltä.

RUOKA

Eiliset perunarieskaset pestolla, juustolla ja raejuustolla. Valmisrieskoja, itsetekemät olisivat niin paljon parempia, mutta teinkin meidän rieskaperunoista ruokaa..


Tämän päivän ruokana keitettyä luomu täysjyväjasminriisiä, kookosmaitoa, sipulia ja valkosipulia, päällä pestoa, lisäksi soijapyöryköitä ja raejuustoa. Tomaatit ja muut tuorekasvikset on loppu, en jaksanut käydä niiden takia kaupassa, joten näillä mennään viikonloppu. Yritän välttää soijan käyttöä nykyisin, mutta joskus harvoin ostan näitä pyöryköitä, kun jälkikasvu niitä aina toivoo, eikä syö muita laatuja.

TÄRKEINTÄ

Päästä luontoon, vaikka edes kaupunkimetsään hetkeksi aikaa. Myös kevään ja kesän tuloa odotan tänä vuonna enemmän kuin vuosikausiin. 

PÄIVÄ + ILTA

Kuva eiliseltä, tein työssäoppimissuunnitelmaa seuraavalle työssäoppimisjaksolle, joka onkin itsenäistä työskentelyä kuvitteellisessa omassa yrityksessä, hui. Saatoin olla vähän väsynyt, kun lupakyselytkin on merkattu kahteen kertaan.. Tänään sitten olen nukkunut melkein koko päivän. 

PÄIVÄN KUVA

Vuodenaikojen vaihtelu. Harmi, ettei (täällä seudulla) ollut kunnon talvea, mutta silti on mukavaa kun tulee kevät ja kesä. Takatalveakaan ei ole näkynyt.

Eilisen kohokohta oli siis lenkki pururadalla metsässä, tälle päivää ei oikein ole kohokohtaa tullutkaan, kun olen nukkunut. Nukkuminen? Lepo? Tärkeitähän ne on nekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti