sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Haastepäivä 8.

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

AAMU

Aamuinen näkymä. Jotakin outoa oli tapahtunut yön aikana.. Jotakin valkoista oli tullut pihalle, mitähän lie. Onkohan se nyt sitten sitä mannaa?

NAAMA + HIUKSET
Rumapäivä, ei kuvia. Kasvot saivat levätä meikittöminä, mutta en halunnut ottaa kuvaa, koska ihoni ei ole nyt mitenkään hyvässä kunnossa, ja tarvisi vähän pakkelia pintaan. Syytän ihon kunnosta macaa ja puhdistusreaktiota, näin kävi viimeksikin ennen taukoa. Tai sitten se ei vaan sovi mulle.

RUOKA
Samaa kuin eilen.

TÄRKEINTÄ

Tällä hetkellä tärkeintä on opintojen eteneminen, joten koitan päivittää ja tarkentaa työssäoppimisen aikatauluani. Tämän merkin jo sain, vähän niinkuin läksiäislahjaksi, saukkomerkkejä odotellessa :)

PÄIVÄ

Päivällä mm. pyykkäsin. Mutta oikeastaan halusin esitellä tämän luomu pyykinpesuaineen, joka on tehty pesupähkinöistä. Ei tarvita erillistä huuhteluainetta. Näitä on myös muutamia tuoksullisia, mutta itse tykkään tuoksuttomasta. 

ILTA

En pelaa monia pelejä, mutta vihaisista linnuista tykkään. Olen tosin aina viimeinen facebookin viikkoturnauksessa :/ Copyrightsi Roviolla.

PÄIVÄN KUVA
Ei päivän kuvaa tälle päivälle, mitään erityistä ei tapahtunut. Laiska sunnuntai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti