maanantai 10. maaliskuuta 2014

Haasteellista, päivä 2

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

AAMU

Aamu alkaa vitamiineilla. Joskus (aika useinkin) aamupala tulee skipattua, mutta vitskut ehtii ottaa. Kuvassa sinkki ja D-vitamiini, joka on erityisen hyvää (piparminttu) ja nopea ottaa, vain suihkaisu suuhun. Ehtii vaikka kuinka kiireisenä aamuna. P.s. En ole sitten yhtään aamuihminen Zzz..

NAAMA + HIUKSET

Työpäivämeikki, jos ehtii meikata ylipäätään. Joskus jää välistä, etenkin jos suihkuttelut on jääny aamulle. Silloin tuppaa tulemaan niin kiire, ettei paljon muuta ehdikään, ainakaan tällänen puhelimen torkkutoimintoon tutustunut. Kuvassa kuontalo vasta puolikuiva, en tykkää föönistä. Siitä syystä etutukkakaan ei koskaan näytä suoraan leikatulta, koska pyörylä nostaa väkisin yhtä kohtaa töyhdöttämään. Niin ja: tervetuloa pisamat!

RUOKA

Kanan makuisia nuudeleita, paistettuja kasviksia ja kananmunaa kokosmaidossa, raejuustoa ja pikkupiirakkaa. Kasviksissa porkkanaa, sipulia, valkosipulia, kesäkurpitsaa ja ruohosipulia. Kaikki muu luomua, paitsi nuudelit. Kasvisten määrä oli oikeasti suurempi, mutta tuohon pienelle lautaselle ei mahdu kovin sujuvasti suurta määrää sapiskaa.

TÄRKEINTÄ

Edelleenkin tärkeintä minulle on pitää kunnosta ja syömisistä huolta. Kuvassa eilispäivän smoothien ainekset. En nyt jaksa tarkistaa onko kaikki CocoVin tuotteet luomulaatuisia, muut tuotteet ovat. Pikkupussissa oleva maca on myös CocoVin. 

PÄIVÄ

Päivällä olin työssäoppimispaikalla, enkä halua sieltä laittaa kuvia, mutta suuri osa blogiin kuvaamistani luomuruuista, superfoodeista ja luonnonkosmetiikasta on sieltä kotoisin. Kyseessä on paikallinen ekokauppa. Kuvan raakasuklaat omin kätösin valmistettuja, nam.

ILTA

Tänään jäi smoothien valmistus iltaan, aamulla vaan ei ehtinyt, suihkupäivä you know.. Aineksina omenaa, banaania, avokadoa, puolukoita, hamppuproteiinia, macaa ja riisimaitoa. Tästä seoksesta tykkäsi jälkikasvukin, vaikka inhoaa puolukoita, eikä omenatkaan oikein maistu.

PÄIVÄN KUVA

Maistoin ensimmäistä kertaa kuivattuja mulperimarjoja. Hirmu makeita, ei pysty näin montaa syömään pelkästään, ehkä myslin seassa. On muuten vaikea saada kädestä sellaista kuvaa, jossa se ei näytä ihan rusinalta. Kuvassa näkyy etusormessani oleva "tatuointi", mistälie tullut tummentuma ihooni, ollut siinä jo varmaan yli kaksi vuotta.

Päivän kohokohdat ja kuulumiset: nämä taisi tulla tuossa yllä mainittua jo. Kohokohta työ(ssäoppiminen) ja siinäpä ne kuulumisetkin. Tuli nyt aika ravintopitoinen postaus, koitan jatkossa saada enemmän vaihtelua aiheisiin. Työssäoppimisen kammassa piikit käyvät vähiin ennenkuin loppuvat. Sitten on kaivattu ja tarpeellinen hulitauko ennen seuraavaa harkkajaksoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti