tiistai 11. maaliskuuta 2014

Haasteellista, kolmas päivä

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

AAMU

Aamulla matkala bussipysäkille. Ehdin jopa pysähtyä nappaamaan kuvan, usein joudun juosta bussille, kun jotenkin aamulla se aika tuntuu kulkevan triplanopeutta. Etenkin, jos on torkahtanut vähän liian pitkäksi aikaa puhelimen herätyksen jälkeen.. krhm.

NAAMA + HIUKSET


Keltaiset selfiet työpaikan vessassa ovat.. öö, mitä nyt ovatkaan.

RUOKA
Töissä herkuteltiin smoothiella, kodissa perunat, munakokkeli + kalkkunanakit kesäkurpitsalla ja sipulilla -kombolla. Kuvia ei nyt tullut kummastakaan nappastua. Liekö tuo perunat + sörsseli olisi hyvältä edes näyttänyt. Niin ja se ei ole sitä mitä kutsun terveellisemmäksi ruokavalioksi. Mutta sentään luomua muu paitsi kalkkunanakit.

TÄRKEINTÄ

Ei nyt varmaankaan tärkeintä, mutta tärkeää kuitenkin, että ehdin ajoissa bussiin aamulla. Pari kertaa olen myöhästynyt, viimeisenä päivänä se ei vaan olisi ollut hyvä juttu, joskaan ei se ole muulloinkaan.

PÄIVÄ

Päivällä olin työssäoppimassa parhaassa paikassa :)

ILTA

Kuva nyt ei ole juuri tältä illalta, mutta kuvaa hyvin tämän illan tunnelmaa. Kotona oloa ja kiireettömyyttä. Ei kiire aamulla herätä, ei kiire muutekaan minnekään. Eikä illalla nukkumaan. Oikeastihan jumitan vaan koneella, mutta en halua ottaa joka päivä iltakuvaa tietokoneesta (tai en yhdenkään päivän iltakuvaa).

PÄIVÄN KUVA
Tälle päivälle ei nyt tullut päivän kuvaa, koska ei vaan tullut juuri kuvailtua. Töistä tullessa oli kiire laittaa jälkikasvulle ruoka, ja syödä itse samalla. Sitten olikin jo ilta. 

Päivän kohokohdat ja kuulumiset: tänään loppui työssäoppimisjakso tällä erää ja tässä paikassa, eli ekokaupassa. Ihan paras paikka ja paras pomo (muita paikkoja dissaamatta). Omien opintojen eteneminen on(ko) vähän selkeämpää, kun sain käytyä opintokeskustelun opettajan kanssa. Hyviä vaihtoehtoja ainakin on, eri asia sitten kuinka vaikeaa niitä on toteuttaa. Työssäoppimisajalta saadut hyvät arvostelut oli myös yksi kohokohta.Toinen kohokohta oli, kun sain työpaikan naapuri-luontaishoitajalta vähän niinkuin läksiäislahjaksi rentoutushoidon. Kolmas kohokohta oli, kun itsetehdyissä raakasuklaissa seassa olleet goji-marjat eivät maistuneet pahalta, yleensä olen inhonnut niiden makua, ne pari kertaa kun olen yrittänyt niitä opetella syömään. Smoothiekin oli kohokohta. Yhtä kohokohtaa koko päivä, paitsi aamu, kun nukuin vähän pommiin (en silti myöhästynyt), lapsi oli tullut kipeäksi ja astoin johonkin terävään ja sain jalkapohjaan vertavuotavan haavan kaiken kiireen keskellä. Eikä sekään ollut kohokohta, kun vähän sekoilin kassavuorossani, asiat eivät meinanneet millään pysyä päässäni ja jouduin meikkaamaan aamun bussimatkalla. Hyvä päivä silti kaiken kaikkiaan. 

Huomisesta alkaen jotain erilaista sitten. Ehkä vähän rentoutumista pari päivää.

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei, saanko kysyä mitä opiskelet, kun olet ollut ekokaupassa harjottelussa? :) Tykkäisin tuollaisesta itsekin kovasti. Fytonomin ammatti olisi hirmu kiva :)

    VastaaPoista
  2. Luonto-ohjaajaksi. Harjoittelupaikat menevät omien mielenkiinnon kohteiden mukaan, eli monenlaisiin paikkoihin voidaan hakea.

    VastaaPoista