torstai 20. maaliskuuta 2014

Haasteellista, päivät 9, 10, 11 ja 12

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

Täytyy nyt vähän tässä haasteen lopulla sumputtaa monta päivää samaan postaukseen, koska elämäni on välillä niin sellaista kotihiireilyä, että en halua tehdä sellaisia postauksia montaa peräkkäin, enkä ole valmis kovin kotianikaan tässä vaiheessa esittelemään.

AAMU

Joku aamu tällä viikolla, ehkä maanantai, oli hrrr.

NAAMA + HIUKSET

Häikäsee tuo kevään tulo! Tiistailta ehkä tämä.

RUOKA
Ei nyt ole minkään päivän pöperöistä kuvaa, mutta siis.. olen kyllä joka päivä jotain syönyt. Mini-karjalanpiirakoita (luomu), avokadoa (luomu), tomaattia (luomu), smoothieita, luomupastaa porkkanapihveillä /broilerijauhelihalla. Mm tälläsiä, ei niin kuvauksellista perussapiskaa.

TÄRKEINTÄ

Tänään oli taas joogapäivä. Oli kyllä taas niin mukavaa että :) Tuossa jo aika vakiintuneet joogakamppeeni, eli mummon tekemä viltti, äidin tekemät ruttuvarsisukat ja pöllöneule. Joogaluokka on kivitalossa, siellä on vilpoista kesät talvet.

PÄIVÄ

Päivällä siis pyöräilin joogaan, arvioisin matkaksi jonkusen kilometrin, tälleen tarkasti. Sinnikkäästi vaan pyörällä, vaikka oli lunta ja tuulta. En yleensä koskaan pyöräile lumisella ja/tai liukkaalla säällä, mutta nyt vähän niinkuin täytyi, jos halusi päästä joogaan. Ja kyllähän se sujui, koska en kaatunut, ja luut pysyivät ehjinä. Oli ihan voimaannuttavaa pyöräillä hiki hatussa (pipossa) tuulessa ja lumipyryssä, ainakin keuhkot puhdistuivat :D

ILTA


Iltaisin olen yleensä aina koneella. Joskus teen koulujuttuja, joskus pelaan angry birdsiä, eilen laitoin vähän koruja ja muuta itselle tarpeetonta fb-kirppikselle myyntiin (mm. kuvan koru), ja sitten myöhemmin etsin tyyli-inspiraatiokuvia netistä (lähinnä hel-looks).

PÄIVÄN KUVA

Olkoon nyt vaikka tämä kuva myytävistä jutuistani päivän kuvana, eli joskus aikoinaan tampereen teatterin kirppikseltä ostamani tai-chi-pallot. Pallojen pyörittely kämmenessä stimuloi kämmenen akupisteitä, joogassa takaraivon akupisteet saivat hierontaa. Hyvä aasinsilta häh?

Päivien kohokohdat ja kuulumiset: maanantaina kävin äidin apuna kauppamatkalla,  tiistaina kävin ystävän luona kylästelemässä, eilen ilmoittauduin viimehetkellä tulevan viikonlopun kansalaisopiston kurssille, kun tuli tilaisuus, ja tänään oli jooga ja talvipyöräilyelämys (kyllä: elämys!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti