torstai 13. maaliskuuta 2014

Haasteellista, viides päivä

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

AAMU

Aamusmoothie. Tänään nukutti niin paljon, että heräsin varsinaisesti vasta päivällä, vähän ennen jälkikasvun kotiutumista koulusta. Olen kyllä ollut aamulla hereillä, mutta koska nukutti niin paljon, niin jatkettiin kisujen kanssa nukkumista, koska ei ollut tarvetta mennä minnekään aikaisin.

NAAMA + HIUKSET

Sivupalmikko on ainut hyvä kampaus iltapäiväiselle joogatunnille, muut ponnarit tai palmikot aina painavat ikävästi pään alla. Sivupalmikkoa käytän muulloinkin, aina kun haluan pitää hiukseni pois tieltä. Toki ponnaritkin pitävät hiukset pois tieltä, mutta niitä pidän enemmän kesällä kun ei tarvi sovittaa hiuksia pipon sisään. Myös sisätöissä ponnari on hyvä.

RUOKA

Ruoka nro 1, tämä vähän ravintoköyhempi: paistettuja perunoita ja sipulia, (päällä) pestoa, tomaatteja ja raejuustoa.


Ruoka nro 2. Kokosin kaupassa itse kanasalaatin, eli kananpaloja, kurkkua, tomaattia, punasipulia ja appelsiineja. Päälle vähän pestoa ja lisäsin vielä raejuustoa, koska nam.

TÄRKEINTÄ + PÄIVÄ

Päivällä (tai oikeastaan iltapäivällä) oli jooga. Olen käynyt siellä pian kaksi vuotta. Se on hathajoogaa, jota kutsun lempeästi mummojoogaksi, koska se sopii monen ikäisille ja kuntoisille, eikä siinä tarvitse olla mikään akrobaatti. Jooga on ehdottomasti usein viikon kohokohta, etenkin kehon huollon kannalta, mutta muutenkin. Mieli hiljentyy ja keskittyy vain liikkeisiin ja hengitykseen. Alustana mummon tekemä perintöviltti <3 Äidin tekemät villasukat :)

ILTA

Joogan jälkeen kävin äidilläni, jonka luona asuu ja eläkepäiviä viettää meidän entinen Luna-kisu. Luna on juuri näihin aikoihin 12 vuotias. 

PÄIVÄN KUVA

Liikuin taas pyörällä, ihanaa kun sai sen käyttöön! Onhan täällä ollut pyöräilykelit melkein koko talven, mutta olen kulkenut bussilla, koska en tykkää pyöräillä kylmällä ilmalla (eli pakkasella tai jos lämpötila on nollan tuntumassa). Pyöräkin on kylmällä niin kohmeinen ja raskas poljettava, että olen luovuttanut talvipyöräilyn suhteen kauan sitten. Saisivat kyllä jo lakaista kadut, koska silmät on täynnä hiekkaa, kun tuuli reippaan puoloisesti.

Kuulumiset ja kohokohdat tulikin kerrottua jo yllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti