perjantai 23. elokuuta 2013

Toiveita?

Olisiko postaustoiveita? Mitä haluaisitte lukea täältä blogistani? Saa heitellä useitakin aiheita, koska on monia asioita, joista minulla ei ole välttämättä vielä tietoa tai kokemusta mistä kirjoittaa. Kuvituskuvia Salamajärven kansallispuistosta vuosi sitten.

Korennot


Pahapuronlenkki

Karpalot

(Iso) Koirajärvi

Heikinneva

Heikinlampi

Koiravuorella

Koiravuori

Halkhios, Pahapuronlenkki

Otus

5 kommenttia:

  1. Tosi kauniita kuvia!

    Pakko sanoa että nää luontoaiheet on kyllä mukavaa luettavaa ja katseltavaa, jatka vaan samaan malliin :)

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä luontoaiheita on luvassa jatkossakin, muuten varmaan täytyisi vaihtaa blogin nimi :D Ajattelin, että olisiko joku tietty osa-alue luontoon liittyen, tai vaikka joitain muita asioita kuin luonto.

    VastaaPoista
  3. Kaikki pakanalliset jutut on mielenkiintosta luettavaa, ja siltä kantilta vois kertoa kasvien yms käytöstä. Kirja-arvostelutkin on hyviä niin tietää mitä kannattaa lukea. Kuustakin löytyy paljon kirjotettavaa ja erilaisista meditaatioista.. tälläsiä tulee mieleen :)

    VastaaPoista
  4. Voi vitsit, vastaukseni hävisi jonnekin :/ Laitoin että koitan laittaa (tuleviin) kasviesittelyihin mukaan käytön magiassa, ja vastaavuuksia. Pistän ylös muutkin aihe-ehdotukset. Itselleni monet pakanajutut ovat vasta opettelun alla, eli uusia juttuja, mutta koitan niitäkin välillä laittaa tänne.

    VastaaPoista
  5. Kasvien ja yrttien käyttö ja vaikutus magiassa! :)

    VastaaPoista