keskiviikko 7. elokuuta 2013

Solitary wicca for life

Laitetaas jakoon yksi ylimääräinen kirja, joita itsellä on kaksin kappalein, toinen tuli yhden kirjapaketin mukana. Kyseessä siis englanninkielinen Arin Murphy-Hiscock:n Solitary wicca for life, 248 sivua. Kirja on pehmeäkantinen. Kirjoissa on erilaiset kannet, mutta sisällössä ei pikaisesti selailemalla ole mitään eroa. En juuri nyt osaa päättää kummastako sitten luopuisin, hmm. Toisesta kuitenkin (ehkä tuosta ylemmästä, mutta katsotaan sitten). Arvonta koskee siis vain yhtä kappaletta tätä kyseistä kirjaa, ei noita kumpaakin. Eli arvonta siis Suomessa asuville, en postita ulkomaille. Ja mielellään omaan käyttöön tai lahjaksi menevä kirja, tätä ei ole tarkoitettu jälleenmyyntiin.



Kirja sisältää mm. wiccalaisia tekstejä, kuten:

- the thirteen principles of wiccan belief
- the charge of the goddess x 2 (prose version & verse version)
- the charge of the god
- descent of the goddess
- witches' rune x 2 (version 1 & 2)
- wiccan rede
- the witch's creed (Valiente)

Lisäksi kirjassa on erilaisia rituaaleja ja riittejä, esbatien ja sapattien viettämistapoja ja tietoa niistä, tietoa loitsuista ja energiatyöskentelystä, kehätyöskentelystä asiaa, pyhän tilan luominen jne. Kaikki ohjeet on tehty yksin uskontoaan harjoittavalle sopiviksi. Sisältää myös lähdeluettelon ja hakusanaston. Kirjassa ei välttämättä ole juurikaan uutta tietoa wiccaan perehtyneelle, ehkä enemmänkin aloittelijalle sopiva, jos pystyy lukemaan englanniksi.

Jätä tämän postauksen kommenttikenttään viesti arvontaan osallistumisestasi nimimerkin kanssa. Yhteystietoja ei tarvitse tässävaiheessa laittaa. Arvonnan suoritan sunnuntaina 25. päivä elokuuta (ellen satu pahasti sairastumaan tai tule jotakin muuta odottamatonta estettä), ja ilmoitan voittajan. Laitan sitten sähköpostiosoitteen, johon voittaja voipi ottaa yhteyttä, joten seurailkaahan tuona päivänä tilannetta täällä blogissa. Arvontaan saakka on aikaa osallistua, ja sanotaan takarajaksi vaikka sunnuntaina (25.8.) kello 18.

7 kommenttia:

  1. oi, tuo on ollut hankintalistalla jo pitkään! osallistun siis arvontaan :)

    -Myrika

    VastaaPoista
  2. Olisiko tämän arvonnan voitossa motivaattori englannin kielitaidon petraamiseen? Koittamalla selviää, joten ilmoittaudutaan mukaan ja käyköön kuinka parhaaksi on. Arvontaan onnea mukaan kaikille tasapuolisesti. :)
    ~~uQ~~*

    VastaaPoista
  3. Uskoisin pärjäävän ihan perusenglanninkielen osaamisella tämän kirjan kanssa. Tokihan näissä englanninkielisissä on aina hieman sellaistakin sanastoa, että tarvitsee sanakirjaa avuksi. Yllättävän sujuvaa lontooksi lukeminen itselleni on ollut, eikä kielitaitoni ole mikään hirveän hyvä.

    Onnea kaikille arvontaan :)

    Opinnot ovat vieneet aikani tälläviikolla, joten siksi ei nyt ole hetkeen tullut uutta postausta.

    VastaaPoista