perjantai 2. elokuuta 2013

Kirppistelyä

Ajattelin tehdä kirpputorikierroksen, mutta oli jotenkin väsynyt olo, niin en jaksanutkaan kuin parille kirpulle. Liekö väsyttää tuo allergialääke kun otin tauon jälkeen. Olen senverran kiitettävästi paarmanpuremilla, että kutisee koko kädet, kyljet ja selkä. Kivasti söi paarmat paidan läpi vattu- ja herukkapensailla ollessa. "Sinä syöt meidän marjat, me syödään sut" :D

Olin niin kuumissani pyöräiltyä kirppiksille, etten edes jaksanut katsella vaatteita kuin pikaisesti ohimennessä. Ei puhettakaan, että olisi sovituskoppiin tehnyt mieli mennä hikoilemaan, no way. Metsästin siis taas kerran lasisia purkkeja ja pulloja, mutta löytyi pari ihanaa pikkuista kuparipataakin. Harvemmin pystyn vastustamaan patoja, mutta jos pystyn, niin lähes aina syynä on hinta. Löysin myös metallisen kynttilänalusen vaikka pilarikynttilälle. Se on vielä toistaiseksi niin puhtaassa kunnossa, että on aika monikäyttöinen.

Pikku padat, heikkouteni

Löytyi myös pari pientä lasipurkkia, tuo pyöreämmän mallinen särölasinen on joku mikä on alunperin tarkoitettu johonkin vauvajutun (kasteveden?) säilöntään, oli sellaisessa pakkauksessa. 

Lasipurkit ja metallialunen

Kävin myös ekokaupasta hakemassa Frantsilan shampoota, kotimaista kuivattua nokkosta (en taida saada aikaiseksi kuivattua sitä itse tänä vuonna) ja tuubin Aloe vera -geeliä paarman- ja auringonpuremiin.

Hyvinvointituotteet


Jos ihmettelette kuvien taustalla näkyviä kirjapinoja, niin selitys niille on, että kirjahyllystä on kauan sitten loppunut tila. Ostelen kuitenkin jatkuvasti kirjoja (mm. divareista ja antikvariaateista, mistä milloinkin), joten ne asuvat nyt väliaikaisesti tuossa pöydänkulmalla. On kyllä tarkoitus uudelleenjärjestää kirjahyllyä, ja laittaa sinne vain nuo mielenkiintoisimmat kirjat. On vaan vaikea ryhtyä toimeen, kun on tuollainen alimitoitettu kirjahylly, ja tarvitsisin kokonaan uudet hyllyköt, joten ei edes huvita aloittaa uudelleenjärjestämistä. Uudet hyllyt on kyllä hankintalistalla, mutta ei ole tullut vastaan sopivanlaista ja sopivan hintaista hyllysettiä, mutta eiköhän se aikanaan tule sopiva kohdalle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti