lauantai 22. kesäkuuta 2013

Superkuuta(moa) odotellessa

Ajattelin laittaa näytille mitkä esineet itse laitan yöksi kuunvaloon latautumaan. Pääasiassa nyt latauksen saavat kivet, osa koruista, riimut ja tarotit. Kuten näkyy, niin ei ole vielä mitään isoja määriä välineistöä. Pikkuhiljaa keräilen kaikenlaista sitämukaa, mitä löytyy, ja mitä koen tarvitsevani. Kaikkea en edes varsinaisesti tarvitse, osa on vaan kauniita kiviä tai esineitä.

Täysikuuta odotellessa


Kivet

Kiviä, tarotit, pikkukirja mm. riimuista

Koruja, heiluri ja pentaakkeli

Kastanjariimut puumaljassa

Vähän saatan vielä laittaa lisää asioita saamaan superkuun energioita, mutta katsotaan nyt. Tuossakin on jo vähän liikaa kaikkea. Tätä ei taida moni ainakaan vielä lukea, mutta laittoiko joku omaa esineistöään kuunvaloon? Itse laitoin ihan vaan ikkunalle, katsotaan yöllä, vienkö joitakin terassille saakka. Osa pöydän välineistöstä ei ole kuvissa kuuta odottamassa, vaan pöydän vakiovarustelua, mm. kynttilä ja sammutin, vihreä öljylamppu ja yrtit. Tai yrtit ovat saamassa auringon valoa :D

2 kommenttia:

  1. Itsetehdyn hopeisen pentan puunoksalle Kuuta katselmaan.

    Mukava on saada lueskella uusia (ainakin itselleni) blogeja. Ajauksen lentoa ja kirjoittamisen tarmoa tahdon toivottaa.

    ~~uQ~~*

    VastaaPoista
  2. Minullakin muutama riipus oli itse hopeakorukurssilla tehty, mutta ovat sellaisia, ettei niitä tule koskaan käytettyä. Ajattelin, josko aikanaan vaikka rituaalikoruiksi päätyisivät :)

    Kiitoksia, ja uusi tämä blogi vielä onkin :)))

    VastaaPoista