keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Valmistuminen ja kesähommia

Hei pitkästä aikaa! Onpas yhtäkkiä vierähtänyt paljon aikaa, kesäkin oli välissä, samoin syksy, ja Samhain on ihan hetikohtapian. Minun kesä ja syksy on kuluneet osin opiskeluiden viimeistelyn parissa. Viimeinkin on tutkinto suoritettuna, eli tuore luonto-ohjaaja täällä terve :D Pari kuvaa Salamajärven kansallispuistosta viimeviikolta, jolloin oli minun ja muutaman muun kanssaopiskelijan valmistujaiset ja teimme pienen valmistujaisretken. Kuvat Koirasalmen läheltä, ennenkuin ipuhelimeni otti ja sammui taas mukakylmän sään vuoksi:

Pieni Koirajärvi oli jäässä
Nämä on tuttuja maisemia, täällä on aina syksyllä ja kevättalvella ollut kouluviikko, ja vähän muutakin toimintaa Koirasalmessa. 

Kesä kului kouluhommien lisäksi tehden muutaman pikareissun linnakaupunkeihin, linnoista tuli käytyä Turun linnassa, Hämeen linnassa (myös keskiaikamarkkinoilla) ja Suomenlinnassakin tuli vierailtua. Näin vanhaksi täytyi elää, ennenkuin tuli käyneeksi kotimaisissa linnoissa.

Turkkuse

Suokki

Hämis

Loppukesästä meille muutti myös uusi otus:


Otus ja itse hakemansa unilelu, poronsarvikoru

Siinäpä kuulumiset pähkinänkuoressa ja asiat, joihin olen pääasiassa keskittynyt viimeajat. Seuraavaksi jotain muuta, joskus.


9 kommenttia:

 1. Onnea! "Linna reissuja" kannattaa aina tehdä. :) Ovat mukavaa ajankulua. Laitoin myös s-postia. Parhainta jatkoa elämän poluille.
  ~~uQ~~*

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia :) (Kylläpäs nyt muuten kone takkuaa). Valitettavasti olen unohtanut sähköpostini salasanan. Mutta tähän kommenttikenttäänkin voit kirjoittaa, kun on tuo kommenttien tarkistus päällä. Voi laittaa että ei julkaistavaksi, niin en julkaise sitten.

  VastaaPoista
 3. uQ: Kyllä ne vielä on :) Laitan viestiä tulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääh, anteeksi uQ, en ole vielä saanut aikaiseksi, päivät menee nyt vähän väsymyksen ja aikaansaamattomuuden vallassa. Koitan reipastua.

   Poista
  2. Saat. :) En myöskään itse ole sieltä kiireisemmästä päästä asioita toimittamaan, joten ymmärrystä riittää, eli ei mitään hätää tai hoppua. Kaikki aikanaan. Toivotan hyvää juhlapyhien aikaa niin sinulle kuin muillekin lukijoille. Piristystä pimeään. Viikon kuluttua mennään jo kohti valoisampaa. :) ~~uQ~~*

   Poista
 4. Blogistani löytyy kahvikuppihaaste jos olet maisemissa ja koneen ääressä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, voisin (ainakin yrittää) tarttuakin haasteeseen :)

   Poista
 5. Jotenkin jäänyt huomaamatta tämä päivitys, mutta onnea nyt hieman myöhässä valmistumisesi johdosta! Ihana täpläkisu teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Kisun nimi on Dalma, ja siitä on kasvanut ihan ihanin pikku pätikkä lyhyine ja paksuine jalkoineen ja paksuine häntineen. On se muutenkin vähän pulleronlainen, ainakin meidän muihin laihaliineihin verrattuna. <3

   Poista