sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Hyvää tätä vuotta kaikille!

Olen edelleen työssäoppimisjaksolla, joten en ole jaksanut tänne kirjoitella. Aina kun olen ollut vähän jaksavaisemmalla tuulella, niin olen kirjoitellut opinnäytetyötäni. Aiheena on oman (luontoalaan liittyvän) yrityksen perustaminen. Yritys voi olla oikea tai kuvitteellinen. Oparin aihetta emme saaneet itse valita, vaan se on meillä kaikille sama. Hieman on synnytystuskia ja kasvukipuja kuvitteellisen yritykseni taipaleella. :D Onneksi vielä on hyvin aikaa sitä hautoa.

Blogi on saanut myös uuden nimen. Vanha nimi toi ärsyttävästi mieleen Ylen luontoillan, joten olen tuota nimenvaihdosta miettinyt melkein tämän blogin perustamisesta saakka. Osoite on kuitenkin sama kuin ennenkin. Ystäväni muistaa aina blogini nimeksi Luontopolku, ja hyvinhän se sopiikin kaikin puolin, polullahan tässä ollaan :)

Lunta ja pakkasta kaipailisin kovasti tänne osaan suomea. En tiedä mistä johtuu, mutta nyt on vähän keväinen (vaikka onkin vielä valotonta aikaa) fiilis ollut jo jonkin aikaa, haluaisin kovasti istuttaa ja keräillä ja kuivattaa kaikenlaisia luonnon antimia, sekä tehdä niistä kaikenlaista, kuten voiteita, öljyjä ja siirappia. Ostin hiljan pienen kasvikuivurinkin, mutta en ole vielä ehtinyt testata sitä.

Tässäpä nämä pikakuulumiset tällä kertaa. Ja ai niin, perheenlisäystäkin olemme saaneet <3


2 kommenttia: