lauantai 23. marraskuuta 2013

Uusia pakkoja

Yule tuli ajoissa tänä vuonna itsehankkimien uusien pakkojen myötä :D Nämä pakat on tilattu Adlibrikseltä, ja alunperin niitä oli kolme, mutta Black cats tarot lähti lahjaksi ennenkuin ehdin sitä kuvaamaan. Mustilla kisuilla oli musta kisukuvioinen satiinipussukka. Korttipussukat on tilattu samasta paikasta. Nämä on tulleet jo joku aika sitten, mutta en ole jaksanut kuvata niitä, koska taas aika kuluu työssäoppimassa päivisin.

Pakka 1. Wild Wood Tarot:

Ohjekirja ja korttipussi

Wild Wood tarotsetti sisältää pahvisen A5 kokoisen rasian, jossa on pakka ja pehmeäkantinen ohjekirja, 160 sivua. Kirja on englanninkielinen, ja siinä on mustavalkoiset kuvat korteista, kunkin kortin kuvaukset ja tulkinnat. Lisäksi on kuvaukset erilaista korttikuvioista, ja ohjeet, kuinka niitä tulkitaan. Muutama sivu on tilaa kirjoittaa omia tulkintoja. Lisäksi on kortit 78 kpl, suurehkoja kooltaan, mutta silti käteen sopivia. Pakassa on suuren arcanan kortit (22) ja pienen arcanan kortit (56). Pienen arcanan kortit on jaettu neljään osaan: nuolet, jouset, ruukut ja kivet. Näihin totuttelu vie aikansa.

Korttien kuvitusta

Pakka 2. Tarot of Pagan Cats:

Pussi, korttien takakannen kuvio, ohjeet ja korttikotelo

Nämäkin ovat suurehkot kortit (78), mutta kapeammat kuin Wild Woodit. Näiden mukana tuli vain pieni vihkonen, jossa pari korttikuviota ja yhden lauseen kuvaus kustakin pienen arcanan kortista, suuren arcanan korteista jopa kahden lauseen kuvaus, sekä käänteinen merkitys. Maat ovat pentaakkelit, maljat, miekat ja sauvat. Totuttelemista on tässäkin pakassa, mutta kissat <3

Korttien kuvitusta





2 kommenttia:

  1. Ihania uusia pakkoja siulla! <3 Itsekin olen ajatellut hankkivani uudet tarotit ja ehkäpä myös oraakkelikortit. :) Vielä on vähän hakusessa kuitenkin, että mitkä valitsisin, kun vaihtoehtoja on muutama. ;)

    VastaaPoista
  2. Vaikeeta on kyllä ollut metsästää sopivia pakkoja, mutta nämä pakanapakat oli kuvitukseltaan sellaisia minun silmää miellyttäviä, ja kissat tietenkin myös. Tuntuu, että aina kun bongaa jossakin blogissa tai muualla netissä sopivan pakan, niin sitä ei ole enää saatavilla. Tuo Adlibris on siitä mukava paikka, että pakat on sielä tosi edukkaita :)

    VastaaPoista